Sofie Svanlund

2009-01-16
10:51:02

Hemlös i Sydney?
Har fortfarande inte lyckas fixa ett boende i Australien än. Men det ligger inte på mitt ansvar längre. Vår handledare från CIS ringde häromdagen och berättade att Macquarie ville att han skulle skriva och förklara våran situation och hur vi ville ha det.
Det känns jätteskönt att få släppa det på honom. Och våran situation? Det är det att om man vill bo på något av skolans boenden så vill de att man ska betala hyran före hela halvåret nu. Nu liksom? Hallå? Vilken student har 20 000 någonting bara sådär? Ja, i alla fall inte vi. Kan betala om två veckor då studiemedlet betalas ut och det är det som vi, eller vår handledare, ska ta upp med skolan och se om det går för sig eller om vi får lösa det på annat sätt.
Vi har trots allt fixat preliminärt boende tills den trettonde så vi har tak över huvudet när vi anländer. Vi ska bo på ett hostel som heter Wooduck. Haha, träanka.
Nä, bostadslösa blir vi nog inte. Det värsta som skulle kunna hända är väl bara att det svider lite extra i plånboken om vi måste förlänga vårt tillfälliga boende. Så vi dör förmodligen inte.

Kommentar:
#1: cicci

Tjaa sofie.. kolla in min blogg också om du vill. Ha de så bra / Cicci

2009-01-16 @ 13:18:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: