Sofie Svanlund

2010-12-22
23:27:04

Hoho
Oj, nu var det länge sedan jag skrev igen. Vad håller jag på med? Finns egentligen ingen förklaring, utom att jag mest vart lat.
Ikväll har jag myst med Ben och haft mini-julafton. Vi kände att det var onödigt att släpa med oss massa presenter till varandra upp till Stockholm(som vi åker till imorgon bitti) för att släpa med det tillbaka ner sen. Så vi bestämde oss för att öppna lite paket redan idag och värmde på en flaska chokladglögg och kröp upp i soffan.
Jag fick två jättefina presenter och har visst en till som väntar till julafton, myspys...
Tidigare på dagen var vi i Linköping och köpte sista julklappen, den där som man alltid har glömt bort till sista stund. Samtidigt passade vi även på att smita in på IKEA och köpa PS Maskros lampan som jag fått presentkort för av familjen i födelsedagspresent.
Jag har hört flera mardröms-historier om monteringen av denna lampa, men jag måste svara på dessa historier nu med ett enkelt; vadå? Nej då, visst är maskrosen pillrig, men jag skulle inte vilja påstå att den är särskilt mycket pyssligare än andra IKEA-produkter. Sen är ju jag i och för sig en sådan där knäpp människa som älskar den där känslan av att precis kommit hem från IKEA och veta att man har en massa skruvande och pysslande framför sig.
Jag brukar tänka på det som ett stort pussel, och pussel är roligt.
Resultatet blev som på bilden. Ben säger att den kanske är för stor. Han snackar skit. :P

2010-12-12
20:05:29

Adventsmys
Idag skulle jag egentligen ha pluggat då jag har tenta på onsdag. Men då tyckte jag att det är ju tusen gånger mysigare att julmysa. Så jag satte på julmusik och satte igång att baka lussebullar och trycka fast nejlikor i apelsiner. Supermysigt ju!

2010-12-09
12:22:23

Jag är kvar, jag lovar!
Det går lite segt här på bloggen känner jag. Men det har inte hänt särskilt mycket interessant i mitt liv på sistone. Men jag tänkte att jag kunde bjuda på en bild på hur det ser ut i vardagsrummet nu med den nya mattan i alla fall.