Sofie Svanlund

2012-03-28
20:54:47

När solen börjar gå upp...
När man inser att man suttit och skrivit uppsats så pass sent att solen börjar gå upp. Då vet man att man borde skärpa sig.

2012-03-22
15:28:32

Imorgon är en rolig dag
Vaknade nyss efter en tupplur. Ja, jag vet att jag borde vara ute i det fantastiska vädret istället för att ligga inne och sova, men jag bara slocknade. Måste varit väldigt trött utan att märka det, haha.
Men nu ska jag göra nyttiga saker. Tvätta och skura och såna grejer, för imorgon kommer mitt lilla Kex hem till mig. Som jag längtar :)
Bjuder på en bild på oss tagen för hundra år sedan:

2012-03-21
12:57:42

Sover, sover, sover
Tänk att jag vaknade för knappt en timme sedan. Och det tack vare att jag fick post (lägenheten är ju så liten så det blir ganska ljudligt). Inte känner jag mig pigg nu heller. Det är väl en sak att sova till tio när man inte måste upp tidigt, men tolv känns inte riktigt okej. Skyller på förkylningen och att jag måste vila :P

2012-03-19
16:47:26

Slut på helgen
Sitter på bussen på väg tillbaka till hem. Har haft det mysigt med familjen och inte gjort någonting på hela helgen förutom att slappa och tycka synd om mig själv för min förkylning. Ibland behövs det. Känner mig inte riktigt uppladdad än dock. Skulle gärna sova hela veckan ut men det går ju inte. Dags att ta tag i vardagen igen. Hoppas förkylningen ger med sig snart.

2012-03-15
19:41:27

På väg hemhem
Sitter på bussen på väg till familjen. Snuvig, hänging och jävlig är jag med huvudvärk som extra krydda. Inte så kul då jag hade hoppats på att jobba i helgen. Å andra sidan får jag en ursäkt att släppa jobb och skola och mysa med familjen, så det finkar ju rätt bra ändå.
Idag hade vi slutseminarium på e-tjänstkursen. Nu återstår bara två PM på de kurserna vi läser nu. De är individuella vilket känns riktigt skönt eftersom jag då kan lägga upp det på det vis som passar mig bäst. Jag tycker i allmänhet att vi har lite väl mycket grupparbeten på vårt program så det är ett välkommet inslag.
Dock intalade jag mig själv att jag skulle börja på en gång och typ vara klar efter helgen så jag får tid över till mina extrakurser. Men så blir det nog inte. Blir säkert en helt natts skrivande i sista stund som vanligt.
För övrigt åkte jag discobuss till skolan idag. Det var lite oväntat.

2012-03-13
13:45:03

Tråååkigt
Kom precis hem från skolan och vet att jag borde utnyttja resten av dagen att ta tag i pluggandet med C# kursen. Men åh vad jag känner mig omotiverad. Jag ska skriva ett helt program typ tills på fredag och jag har inte ens hunnit titta på en enda föreläsning än. Då känns det hopplöst... Blä.
Annars så lagar jag lunch nu, hör och häpna. Kokar pasta, avancerade grejer. Tänkte jag tar mig en lunchpaus och sen kör hårt med pluggandet. Får se hur det går...

2012-03-05
18:46:22

Börjar komma tillrätta
Äntligen är alla lådor uppackade och jag börjar sakta men säkert komma iordning. Nu ser det inte så stökigt ut längre och jag känner att jag kan börja slappna av. Kul bara att jag hade tänkt laga mig lite mat nu när jag får plats i köket och det visar sig att spisen är helt och hållet ur funktion. Jag har heller inte digitalboxen som skulle finnas i lägenheten. Den är bra och ha när man skaffar tv liksom. Arghh! Jag var okej med att det inte riktigt var ordentligt städat först, men nu blir jag ju bra irriterad. Jag har verkligen inte råd att köpa färdig mat varje måltid. Frustration!
Hursom så är det ju skönt att resten börjar bli klart. Nu känns det faktiskt som att jag bor här.

2012-03-01
09:01:56

Nu blir jag Linköpingsbo
Idag går flyttlasset. Ska åka in och hämta lastbilen om en liten stund. Tyvärr jag inte riktigt hunnit klart här hemma, kläderna har jag inte packat. Men det borde väl gå ganska fort, om inte annat kan man väl slänga ner dem i en stor sopsäck. Hoppas allt hinner bli helt torrt bara. Smarto jag fick ju för mig att jag inte behövde tvätta förrän igår. Problemet var ju bara att inte vaknade förrän ett på eftermiddagen. Helt galet, jag vet. Men jag kan ju inte sovaa om nätterna. Idag sov jag runt tre timmar. Så det blir typ att när jag är ledig sover jag hela dagen.
Måste ändra på det, blir så arg när jag sover bort hela dagen...