Sofie Svanlund

2011-04-18
22:25:41

Usch stress...
Imorgon aker vi till Stockholm. Mysigt, men samtidigt stressigt. Jag maste vara tidigt i skolan imorrn vilket innebar att jag maste upp i ottan for att packa vaskan da alla klader ar blota. Jag kunde ju inte tvatta i helgen eftersom vi inte var hemma da. Lite dumt kanske, men ibland gar min planering inte alltid ihop.
Jag funderar nastan pa att stanna hemma imorrn sa jag inte behover kliva upp med solen, men jag har lovat att att jag skulle komma in till skolan. Varfor gjorde jag det? Dalig planering igen, usch.
Jag tycker inte om att kanna mig stressad, blir pa sa daligt humor da. Fy.

2011-04-15
09:28:24

Morrn morrn
Idag har jag latmorgon. Ingen skola idag, egentligen borde jag plugga men hjarnan sager ifran. I eftermiddag ska vi aka ivag over helgen jag och Benjamin, till hans "nya" barndomskompis som bor i en annu mindre smastad. Det blir nog skoj hoppas jag. Nar vi kommer hem pa sondag blir vi bara hemma en kortis for pa tisdag ar det dags att sticka upp till hemstaden i nastan en vecka. Mysigt va?
Jag har gatt med i sj prio faktiskt, jag aker ju ratt mycket tag nu far tiden sa jag kande att det kunde vara pa sin plats. Fast an sa lange har jag inte riktigt satt nagon poang med det.

2011-04-12
22:24:03

Time flies when you're having fun...
Jag har varit sa otroligt fokuserad pa plugget hela kvallen, sa fokuserad att jag totalt missar min drupalkurs! Hjalp! Forlat ar val allt jag kan saga dar men snacka om puckat gjort alltsa...
Det ar bara de har javla hemsidorna, det ar alldeles for roligt sa jag helt och hallet kopplar bort verkligheten och forsvinner in i datorn. Men det tyder val i alla fall pa att jag valt ratt vag i livet, och det ju posititvt!
(Ni far ursakta bristen pa de svenska bokstavarna men an sa lange har jag bara stallt in svenska pa windowsdelen av datorn och orkade inte fixa det nu for en liten uppdatering... :P)

2011-04-08
08:36:52

Såå kul!
I love min nya kurs, webbprogrammeringen. Igår satt jag uppe till två på natten och lekte med arbetet. Tiden går fort när man har roligt! Jag har, eftersom det är så himla roligt, redan påbörjat två nya privata projekt samtidigt. Jag kan inte sluta!

2011-04-02
18:04:32

Det kom ett paket..
Egentligen var det väl rätt länge sedan men jag har glömt att visa. Här är mina bebisar, i love them! :):

2011-04-02
13:58:34

Aldrig mer kalkylering
Pheew, nu är tentan över. Jag tror jag kan ha kirrat den, det vore fantastiskt. För övrigt så var det den värsta tentan jag sett. Samma fråga dök upp vid flera tillfällen, meningar fattades och felstavningar här och där. Det var verkligen tydligt att läraren helt enkelt skiter i vår kurs. Det ska bli skönt att slippa honom för aldrig har jag stött på sämre eller elakare lärare. Webbkursen börjar på måndag, det ska bli kul :)