Sofie Svanlund

2012-05-29
18:34:45

Min första besiktning med trevligt resultat
Jag hatar att åka på besiktning. Jag står alltid och fasar inför att få det värsta beskedet som finns. Så jag skakade av nervositet när det var dags. Det hade ju känts surt om det var något efter alla pengar vi lagt på reparationer. Helt i onödan. För tänk att lilla Linus var helt perfekt, inget "att tänka på". Då var jag glad.

2012-05-29
09:27:59

Bra helg <3
I helgen har jag varit på besök hemhem. Eller hemhem vet jag inte, familjen har ju flyttat så det är väl bara hem till familjen nu. Hursomhelst har det varit jättemysigt, trots att jag gjort av med alldeles för mycket pengar.
Jag har firat min lilla, lilla lillebror som fyllt så mycket som 8 år, även om han för alltid kommer vara en liten bebis i mina ögon. Jag har tittat på min lillasyster som sjungit på stor konsert och var så duktig att jag nästan började grina. Tillsist har vi myst med mamma på mors dag och ätit brunch buffé.
Självklart har jag passat på att även träffa mina kära vänner Kex och Snuttan, vilket var på tiden.
Längtar så  mycket efter att åka igen.  Jag brukar känna så när jag kommer tillbaka hem till Linköping men det brukar lägga sig när man kommit igång med vardagen igen. Det blir så märkligt tycker jag. När jag är hemma här glömmer jag typ bort mitt gamla liv och när jag är hos familjen glömmer jag bort det nya, men så blir det kanske för alla.
Nu ska jag hälla i mig lite kaffe innan jag sticker iväg med Linus till bilprovningen. Önska oss lycka till!

2012-05-22
14:19:30

Här är det varmt, här är det tråkigt
Jag vill också vara ute i det fina vädret. Istället har jag suttit i två dagar inlåst i min lilla etta med allt hemskt plugg. Saken blir ju inte bättre av att det är ännu varmare här inne än vad det är ute. Det är inte så lätt att fokusera när man svettas som en gris. Måste köpa en fläkt någon gång i framtiden. Det här går ju inte. Ser inte ut som om jag hinner klart idag heller så det bli samma grej imorgon antar jag... och dagen efter det....
Nu när jag fått gnälla av mig lite ska jag väl fortsätta med skrivandet.
Kämpa kämpa!

2012-05-21
21:43:42

Skit!
En vecka senare och det går fortfarande inte. Känner att jag bara sitter och sliter av mig håret. Jävla plugg!

2012-05-14
21:33:13

Det går inte!!!

2012-05-14
20:17:14

Kan... Inte... Plugga...
Allt känns kört med plugget. Jag kan inte finna motivation. Högen med måsten bara växer och deadlines och tentor kryper allt närmare. Jag vet inte vad jag ska göra för komma igång. Har suttit sen jag kom hem idag och försökt börja skriva på en uppsats men det går inte. Jag vet att jag måste göra det. Jag vet att jag knappt har tid att hinna som det är, men det går verkligen inte.
Jag har provat allt möjligt. Försökt intala mig själv att jag måste. Hittat på saker att belöna mig med ifall jag gör det jag ska. Skrivit "att göra" listor. Planerat in plugg i kalandern. Ingenting fungerar. Jag kommer bara inte igång och jag blir bara mer och mer stressad för varje dag vilket resulterar i att jag blir skitarg på mig själv för att jag
är så äckligt lat.
Vad ska man göra? Jag blir så less...

2012-05-14
11:52:15

Nattuggla
Har fått veta mina arbetstider inför sommaren nu. Det blir nattarbete.
Ska bli intressant att se hur det går :)

2012-05-11
14:46:35

Omotiverad

2012-05-07
16:21:22

Blekfis
Jag är så snuskigt fisblek så jag tog mig en tur till solariet idag. Dags att starta det här projektet eftersom jag ligger efter det vanliga schemat. Brukar börja i mars, april nån gång så att jag ser ut som en vanlig osolad människa lagom till juni sådär. Nu hoppas jag på att i alla fall hinna nå nivån vinterblek tills dess så jag inte bländar folk om jag sätter på mig en kjol sen. Ibland är det inte lätt att vara jag ;)

2012-05-05
17:16:59

Mamma fixar
Har precis haft finbesök av mamsen. Hon har borrat och skruvat som bara den för att hjälpa mig få iordning här hemma. Plötsligt har jag lite mer organiserad förvaring. Det har bl.a. blivit ytterligare förvaring i köket så micron slipper stå på golvet och spegeln har fått komma upp i en ny "fixa mig"-hörna. Underbart.
Sen har jag även klistrat upp nya fina blommar bakom sängen så det blir ännu mer tjejigt i lägenheten.