Sofie Svanlund

2011-05-31
18:05:42

Hemma igen
Nu är jag hemma igen. Helgen uppe i Stockholm har varit jättetrevlig, trots att jag inte hunnit med att träffa alla. Kändes tråkikgt att åka hem. Särskilt nu när jag inte kommer kunna komma upp igen förrän sommaren är över. Jag blir nästan lite ledsen när jag tänker på det. Men men, så är det att vara student.
Jobbet börjar på lördag. Jag är lite smånervös, men det ska nog gå bra.
Imorgon ska jag hämta min fina lilla älskling. Jag längtar :)

2011-05-26
13:33:27

Upp igen
Nu är jag färdigpackad och väntar på att det ska bli dags att gå mot tåget. Ska upp till Stockholm och gratta min (stora)lillebror. Åker själv den här gången, blir lite tråkigt på tåget då. Men jag får väl jobba lite på min webb laboration på vägen, den ska ju ändå lämnas in i helgen.

2011-05-20
01:09:15

Sent var det ja...
Tänk att nu sitter jag här mitt i natten och leker med webb. Kan inte sluta när jag kommer igång så jag gjorde en ny bloggdesign. Blev smått chockad när jag såg att klockan är över ett...
Vet dock inte om jag gillar denna mer än den förra. Jag pysslar nog lite till. En annan gång. Nu måste jag nog inse att det är sovdags. Natti natti!

2011-05-18
20:44:07

Det börjar ordna sig
Idag har jag skrivit kontrakt för det andra jobbet och det är helt okej med dem att jobbet jag går på först kommer att överlappa någon månad med den andra.
Det kändes som en sten släppte från axlarna. Men det måste fortfarande lösas med kickoff-perioden, men jag hoppas att det ska gå bra det också.
Ingen bil än heller. Men jag hoppas på att det problemet också får en lösning så fort som möjligt.

2011-05-13
21:29:18

Tuff nöt
Biljakten är igång i full fart. Måste få tag på en liten pärla snarast för att kunna köra mina tidiga morgnar och nattskift, samt att bolla mellan arbetena när jag har dubbla jobb.
Har hittat lite av intresse än så länge men jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Bilhandlare eller privat? Dyrt men mer skyddat eller billigare men riskabelt? Tuff nöt att knäcka.

2011-05-05
16:22:04

Nu ska jag jobba ihjäl mig :D
Idag har min eftermiddag varit super. Fick ett samtal som bekräftade ett andra sommarjobb! Så nu är jag fullbokad sommaren ut plus extra även vid sidan av plugget. Det känns förjävla härligt! Nackdelen är att jag nu måste invistera i en ny bil för att kunna ta mig till jobbet. Men det är något jag velat ändå och tack vare ett extrajobb också så går det ju bra. Så sommaren kan nog resultera i ordentlig övertid nu när jag ska bolla emellan. Åh, vad jag ser fram emot att bli utbränd i sommar! Haha :P Nej, men det är skönt. Då blir räkningarna betalda och NZ i vinter. Woop woop!

2011-05-03
19:47:02

Hello again
Hej...
Det var länge sen. Oroa er inte, jag lever :P
Jag har blivit lite lat bara. Har till och med råkat halka efter lite med skolan, i den kursen som jag tycker är rolig, tro det eller ej :O
Jag har haft mycket att tänka på på sista tiden. Sen har det varit arbetsintervjuer och grejer. Jag har inte hunnit med helt enkelt.
Men i helgen hade jag trevligt i alla fall. Emma och Abbe kom på besök över valborg. Först var tanken att vi skulle ut och grilla något smarrigt på kvällen, men det slutade med pizza istället. Anledningen var nog både lathet och regn. Senare drog vi in till Linkan och skakade rumpan resten av kvällen. Skoj var det.
Men jag var seg ända fram till måndagen då jag var tvungen att stanna i skolan till klockan nio på kvällen. Då var det fadderutbildning och vi skulle lära oss hur man är snäll mot Nollan när denne ska börja skolan. Ja, jag ska faddra. Det trodde ni inte va? I'm full of surprises... :)