Sofie Svanlund

2011-06-28
14:44:36

Jag steks
Idag är det verkligen varmt, sådär tokvarmt att det knappt går att vara ute. Skönt att jag haft en ledig dag idag så jag har fått njuta. Vi har suttit vid vattnet och ätit glass. Sedan matade vi ankorna ur händerna med glassvåfflan. Det var skitläskigt men jag gjorde det en gång. Ankan var jättesnäll, den ville inte bita mig. Den var bara hungrig.
Igår var jag på kickoff för max. Vi lekte lekar och framförde presentationer. Sedan åt vi middag och drack vin. Det var trevligt. Kan bli lite kul att lära känna folk där jag bor ju.
Imorgon blir det jobb igen, då ska jag hugga kotletter för glatta livet. Nöff nöff.

2011-06-19
21:33:20

Mina fötter är arga på mig
Veckan har vart intensiv. Ingen tid för uppdatering så jag drar det lite kort. Jag har jobbat på jobb nummer ett från lördag till fredag då jag började på jobb nummer två, som fortsätter till måndag då jag byter till jobb nummer ett igen fram till slutet på nästa helg. Sen får jag äntligen vila. Mina fötter värker så jag känner att de snart hoppar av mina ben argt skrikandes "Youre on your on now!!" och flyr. Nej, men jag är allt lite trött. Fast nu har halva rivstarten avklarats och näst nästa vecka får jag tre vilodagar. Det blir efterlängtat.
Det blir inte mycket till midsommar såklart. Men en liten picknickversion av midsommarlunch ska jag väl ändå lyckas hinna med. Ingen nubbe detta år dock men det bryr jag mig inte om.
Jag sliter nu så får jag min belöning av en månadslång resa till sommaren i vinter. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

2011-06-10
21:04:02

Nu börjas det
Första dagen på ena jobbet imorgon. Spännande, nervöst, jobbigt och intressant på samma gång. Sedan är jag ledig på söndag för att sedan köra stenhårt 14 dagar i sträck. Det känns rätt drygt, men jag tror att så fort jag kommer igång så kommer det kännas bättre. Men jag tror att jag lära sova ett helt dygn efter den perioden.
Nej, nu måste jag göra i ordning mig för att sova. Mindre än åtta timmar kvar tills jag måste upp.

2011-06-09
12:34:57

Pluggpaus
Slut på skolan typ. Känns både skönt och inte. Nu blir det snart bra mycket mindre tid över än vad jag haft under pluggtiden. Men det innebär sparande till Nya Zeeland och det är ju positivt.
Nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Smått uttråkad. Skura kanske?
Lite senare ska jag bege mig in till Linkan för att möta upp tjejerna för lite rosé och skitsnack i trädgårdsföreningen. Vi ska fira terminsslut. Mysigt va?
Funderar på hur jag ska få med mig picknickfilten och vinet. Jag vill gärna ha en liten handväska men heller inte släpa runt på extra påsar. I-landssproblem...

2011-06-05
16:11:00

Frustrerad
Fint väder det är idag, tror jag. Jag vilar mig och myser i soffan med lite ben and jerrys glass. Magvärken börjar ge med sig nu. Skönt.
Men de gnäller på mig i gruppen för att jag inte kunnat vara med och skriva presentation av rapporten än. Jag blir fan förbannad. Jag har sagt flera gånger att jag legat på sjukhuset och därmed inte kunnat, men det räcker tydligen inte som ursäkt. Nog fan får jag ta och presentera ändå!
Åh, vad arg man blir. Snacka om noll sympati.
Jobbet verkade acceptera att jag inte kunnat jobba i helgen iaf. Men snacka om pinsamt att behöva sjukanmäla sig första jobbdagen alltså. Dålig timing.

2011-06-03
08:36:17

Aj aj aj
Usch, igår morse fick jag sjukt ont i hela buken. Från revbenen och nedåt, skitskumt. Så jag har haft jättesvårt att sova eftersom att det känns som att det hugger längst ner i lungorna när jag andas ut och idag har inget förbättras. Jag måste gå typ dubbelvikt för att det inte ska göra för ont. Jag tror det kan vara min spiral som härjar runt. Men jag har ju haft den i mer än ett år så det vore ju märlkigt.
Det är ju bara så jävla typiskt allting! Jag ska börja sommarjobbet imorgon och jag kan ju fan inte börja min tid där med att ringa in mig sjuk. Fan, fan, fan... Ursäkta att jag svär så mycket, men jag blir ju bara sååå arg!

2011-06-01
14:39:47

Älskling är hemma!
Nu är han här, min plutt. Titta så fin han är! <3

Svårt att komma på vad han heter dock... Men det kommer tids nog.