Sofie Svanlund

2012-04-21
09:36:23

Ruggigt
Lördag idag, trevligt. Ikväll är det skiftesfest för nya och gamla styrelsen, också trevligt. Jag lär vara bakis imorgon, inte alls lika trevligt. Jag funderar på om det kan vara en bra ide att köpa lite svagare öl, ni vet typ som Corona eller något liknande. Den ölen är ju lite för somrig för att dricka nu kanske. Vädret idag känns nämligen ungefär lika härligt som när vi var och tittade på Fox Glacier tidigare i år:


2012-04-20
15:34:11

Lila
Så blev det en ny design igen. Lila <3

2012-04-20
14:07:14

Bilen är som ny!
Ställde inte klockan idag och vaknade typ halv tolv, snacka om att jag behövde sova ut. Men det är ju så tufft att vakna till ordentligt när man sovit för länge, känner mig fortfarande nyvaken, blä.
I tisdags var Linus hos billäkaren och opererades. Det var dyrt, men nu mår han bra igen. Han är som en helt ny bil att köra nu, fantastiskt!
Lite kul var att de bara gav mig en lånebil, helt gratis, alltså jag behövde inte ens betala bensin. Det var lite intressant, men snällt.

2012-04-16
19:51:41

Chokladregndans
Idag har vart en seg dag, tror jag var lite sliten från i lördags ännu. Men har ryckt upp mig så här lagom till kvällen och har storstädat. Jag har skurat köket riktigt ordentligt från när jag bakade praliner i helgen. Det var choklad överallt, till och med upp på väggarna och på golvet. Man skulle kunna tro att jag kastat upp chokladen i luften och dansat en chokladregndans eller nåt. Fråga mig inte hur det gick till, jag vet inte ens själv hur jag lyckas...
Jag har funderat på att införskaffa mig sådana där pralinformar så att jag kan få ett mer lyckat resultat i framtiden. Det hade vart kul. Fast det är så mycket tillbehör utöver formar som de säljer så man kan ju undra vad det egentligen är man behöver. Fast det är det nog värt, det är ju himla skoj :)

2012-04-11
21:20:25

Tramp tramp
Idag var jag riktigt duktig och cyklade till skolan. Det var kämpigt som fan. Inte så konstigt insåg jag när jag pumpade däcken innan jag cyklade hem. Hade ju knappt nån luft i. Går väl utan sägas att det gick lite lättare hem. Typiskt mig att inte tänka på såna enkla saker.
Ska ringa och boka tid hos bildoktorn för lilla Linus i veckan. Hoppas de har tid att ta an sig honom snart så han får må bra igen. Då ska han få nya bromsar och fjädringar. Väntar dock med de mindre akuta reparationerna till senare. Dyrt är det...

2012-04-10
21:06:08

Snart ska han krya på sig
Nu är påsken slut. Har haft världens tråkigaste påsk. Bara jobbat och sovit. Något roligt är ju att vi bestämt oss för att se till att Linus blir frisk så fort som möjligt. Jag tog ut honom på promenad idag och igår och man märker verkligen att han är krasslig. Men snart så är han förhoppningsvis tillbaka på banan :)

2012-04-05
16:44:27

Linus är sjuk :(
Min bebis är sjuk. Idag skulle Linus äntligen få byta till sommarskor, men de hade blivit för små så han kan inte gå i dem länge till. Sedan sa bildoktorn att han måste till bilsjukhuset. Han har blivit jättesjuk och måste operera både fötterna och benen. Annars kommer han inte kunna stanna när han springer och han kan närsomhelst bryta benen. En liten benbit har redan trillat av...
Jag är jätteorolig för lilla Linus men vet inte hur jag ska kunna få ihop till att hjälpa honom.
Kan någon rädda min fina lilla Linus? Jag vill inte att han ska dö... :(