Sofie Svanlund

2010-11-30
17:34:46

Så fruktansvärt kallt!
Herregud vad kallt det är! Jag klarar inte av en till sån vinter. Fy fan!

2010-11-29
19:27:25

Hej igen!
Nu har vi äntligen trotsat vädrets makter och lyckats sladda hem genom snökaoset. Jag har haft det jättemysigt hemma hos mammsen och jättekul ute med vänner.
Vi har fått med oss en massa prylar och makapärer från alla håll och kanter med oss hem. Jag har även vart på och shoppat lite. Mest glad är jag över mattan jag köpte, det är en sådan där långluggad matta. Svart är den och jag har den i vardagsrummet.
Annars har jag börjat julpynta lite smått sen vi kom hem och har insett att det knappt finns något att pynta med. En adventsljusstake har fått komma ut trots allt. Lite småmysigt sådär. :)

2010-11-17
14:42:49

Hem hem
Imorgon bitti har vi presentation av vår rapport om förändringsanalys. Jag känner mig inte förberedd. Jag hatar verkligen att presentera, det är ju så fruktansvärt jobbigt. :(
Men jag ser fram emot imorgon hursomhelst, för direkt efter presentations seminariet får Ben komma och plocka upp mig och så styr vi färden hem till sthlm. Myspys :)

2010-11-14
12:56:32

Mums
Nu har jag haft en sådan där duktig helg igen. Jag är på min sjätte maskin med tvätt nu, även alla mattor ska bli rena!
Jag har också lagat en sådan där god middag igen igår. Det blev halstrad lax med grön curry, skitgod blev den. Det är roligt ibland att laga mat när man liksom gör det från scratch och använder sig av nya ingredienser. Receptet hittade jag på nätet.
Till kvällen hade jag förberett en Tobleroneparfait med egen hallonsirap till, mums! Receptet fanns i den stora chokladboken Ida råkat lämna kvar. Ska nog själv ta och skaffa mig en chokladbok, det finns så mycket gott att göra med choklad ju.
Nu ska jag sätta mig och skriva åtgärdsdokument till förändringsanalysen så det blir klart någon gång.

2010-11-11
16:35:19

Uttråkad
Skolan är verkligen tråkig just nu. Förändringsanalys. Man somnar nästan bara man hör det ordet. Snark...
Presentation nästa vecka trots allt. Sen är det slut och man får göra roligare grejer. Skönt...

2010-11-09
20:00:40

Jippi!!!
Wihooo!!! Ben har fått uppehållstillstånd!!! Jippi!!!

2010-11-07
23:32:32

Mörkrädd!
Jag kan inte sova, känner mig lite mörkrädd faktiskt... Jag råkade kika på en trailer för ett ps3 spel, Siren Blood Curse, och höll på att kissa på mig. Av skräck det vill säga.
Alla de där japanska skräckfilmerna ni vet, The Ring, Dark Water osv, i original(gillar icke de amerikanska remakesen) skrämde ju skiten ur mig när jag såg dem. Och så stöter jag på ett spel med sådan där verklighetstrogen grafik som är i princip samma shit. En skräckis utspelad i Japan (åtminstone vad jag fick ut av den korta trailern, vågade inte gå djupare i ämnet).
Herregud, som om det inte är nog med att se det. Ska man behöva personligen interagera i handlingen också? Nej, fy säg.
Annars har helgen vart trevlig, Ida kom hit igår och sov över till idag. Vi bakade jättegoda chokladmuffins med chokladbitar och chokladglasyr(mmmmmm...... choklad!) och spelade tv-spel. Lost och Heavy Rain. Heavy Rain blir det andra gången jag kör nu, fortfarande lika impad. Lost mötte förväntningarna men gud vilket kort spel, tror vi körde kanske högst fem timmar.
Oj, vilket spelinriktat inlägg det blev. Jag tror jag blir nördigare och nördigare för var dag som passerar. Hur ska detta sluta?

2010-11-04
18:07:35

Snark
Just nu håller vi på med databaser och datamodellering i skolan. Jag kan säga att jag är uppriktigt förvånad hur otroligt tråkigt det är. Och riktigt knepigt.
Jag hoppas att det blir mer lättförståeligt och roligare när man dykt in i det lite djupare. Det känns ju som något man har ett rätt så stort behov av att kunna. :/

2010-11-03
19:33:11

YES!
Jag klarade mattetentan! Woho! Nu ska jag ta fram matteboken och elda upp den samtidigt som jag skrattar hysteriskt tror jag :)
Jag bjöd på min chokladtårta i skolan idag. Det verkade uppskattat. Jag hade ju så mycket kvar så den hade väl ruttnat bort i kylskåpet annat. Då kan jag ju lika gärna dela med mig. Jag är snäll :)

2010-11-02
12:48:31

Jaha!
Äntligen har jag fattat hur man gör en header på den här dumma sidan. Blir det en renovering snart tro?
Helgen har i alla fall vart urmysig. Härligt med fullt hus ibland och jag längtar redan till nästa gång. Mormor, mamma och barnen var här allihopa och vi har väl egentligen inte gjort så mycket. Kollat på film mest och käkat onyttigt, som man ska göra :)